FAQ

Frequently asked questions

Rollspel


Har du alltid fantiserat om att förföra din chef? Eller att bli uppraggad av en främling i en bar? Jag har erfarenhet av många olika sorters rollspel och hjälper dig gärna uppfylla dina drömmar. Våga berätta vad du fantiserar om! *Rollspel där jag organiserar scenariot kräver 20% deposition till mitt bankkonto. 1000kr tillkommer för rollspel.
Sexskola


Vill du bli en bättre älskare? Oavsett dina behov eller önskemål så kan jag vara din mer eller mindre brutala musa. Vi ses en första gång där vi får talas vid om vad du önskar, och jag får möjlighet att utforska dina sinnen och sexualitet för att utröna vad du behöver. Jag vill lära dig allt ifrån teknik till lyhördhet; allt med glimten i ögat och humor (för jag kan inte göra det på något annat sätt!) * Detta innebär inget extra arvode.
Trekant (med Emma, eller med annan man)


Vill du träffa mig med min bästa vän, och den enda kvinna jag kan tänka mig att ligga med? Börja med att googla "Emma von Linné". Emma är erfaren kring tjejsex och jag är helt ny. Då jag verkligen har kemi med Emma, och hon har erfarenheten, kan vi ge en man en optimal och äkta upplevelse med två kvinnor. Villkor: - Mitt arvode gånger två gäller, och vi får vårt arvode separat. - Förutom mail- och telefonkontakt med mig behöver du även ha ett samtal med Emma innan dejten är bekäftad. - Om någon av oss (jag och/eller Emma) behöver resa för vår dejt så gäller villkoren du kan läsa om i "resor utanför Stockholm*). Då Emma normalt är i Göteborg och jag i Stockholm kan alltså resekostnader förekomma för att få oss till samma plats :) Vill du träffa mig med en manlig vän? Då är jag kanske helt rätt för er. Jag har goda erfarenheter att ta hand om två män samtidigt och även i en mängd olika rollspelsvarianter, inklusive cuckold. - Om vi inte träffats tidigare ses jag endast på hotell. - Arvodet är standard plus 2000 kr / timme. - Vi möts först (alla tre) på en offentlig plats, som hotellbaren, för att bekanta oss med varandra (denna tid ingår i överenskommen tid; alltså överlämnas arvodet redan här). - Jag har inte sex med kvinnor.
Jag bokar hotell


Diskret, smidigt, lyxigt "paket": svit på trevligt hotell, champagne på rummet och två timmars dejt: 11000kr. *Notera att 50% av detta ska överföras via bank när vi är överens om datum. 2000kr/extra timme. Eller: Vill du inte boka hotell av någon anledning så kan jag göra det åt oss. Antingen väljer du hotell, eller så lämnar du det till mig. Rummets kostnad när vi är överens, plus cirka 500kr (beroende på rumstandard och hotell; utifall att priset på rummet hinner gå upp) och 20% förskott på arvodet överförs till mitt bankkonto så snart vi bestämt hotell, datum och tid. Jag lämnar aldrig dig själv i rummet, då det står i mitt namn, vilket innebär att du har tillgång till det så länge vår avtalade träff varar. Alla former av kostnader utanför rummet (en drink i hotellbaren, middag eller liknande) står du för. Vill du att jag ser till att ha en flaska bubbel eller något annat på rummet när du anländer? Säg isåfall bara till så fixar jag det (till en extra kostnad men det har du nog redan räknat ut ;) Observera att jag endast träffas på relativt trevliga hotell (alltså inte av motellstandard) och jag bokar alltid dubbelrum för två personer så att ingen blir grinig av att du och jag umgås där. Jag säger till vid incheckning att min man/sambo/pojkvän kommer senare och att jag därför vill ha två rumsnycklar. Skulle du vilja att vi går upp till rummet separat kan jag alltså ge dig en nyckel när vi möts utanför hotellet, för ett extra lager av diskretion :) Avbokar du behåller jag depositionen, och vill du boka igen så räknas det som en ny bokning: du får alltså inte tillbaka pengarna för hotellet.
Paketlösning - jag ordnar ALLT


Paketlösning låter verkligen inte sexigt, men jag kunde inte komma på något bättre. Vad det kan innebära är att du slipper allt tråkigt "administrativt" och låter mig bestämma en kväll och/eller natt! Det här är om du vill unna dig något riktigt speciellt och vill bli överraskad. Hur det kan gå till: Jag ber dig möta mig någonstans, varpå vi går till en mysig eller spännande bar för en drink. Därefter rör vi oss till restaurangen jag valt för en kväll full av nya smaker, skratt och flirtande. När vi är nöjda följer du med mig till mitt hotellrum där vi njuter av varandra. Du kan självklart välja andra typer av aktiviteter (se min FAQ för idéer). Tänk på det som en slags eventservice, fast du får ligga med värdinnan och hon kommer berätta väldigt obskyra historier för dig, ungefär. För att detta ska fungera har jag en speciell bokningsprocess: - Maila mig (lavina.sonn@gmail.com) med den sedvanliga presentationen. - Inkludera att du är intresserad av en kväll/natt där jag ordnar hela kalaset, och vad du vill att vi ska göra. Du får även gärna nämna hur länge du vill att vi umgås (minimum är helkväll, det vill säga sex timmar) och när. - Berätta vilken "nivå" du vill att vi ligger på. Det vill säga vilken typ av hotellstandard, rumstyp, restaurang eller annat jag behöver veta. - Innan jag planerar behöver jag ett förskott (JAG VET att jag alltid säger att man ska undvika förskott, men jag har faktiskt inget val so deal with it) på 1000kr, inbetalt till bankkonto eller PayPal. Detta belopp dras sedan av när övrigt ska betalas. - När jag har hittat vad jag tror skulle bli en kanonkväll kan du antingen få godkänna mina förslag (då blir det ingen överraskning), eller bara säg "okej, kör på". Då får du ett pris, och en del av detta kommer behöva betalas i förskott eftersom jag gör en mängd arbete i bokningar, och även betalar exempelvis hotell i förskott. - Resterande belopp kan vi antingen lösa med kontanter när vi ses, eller så överför du allt. Upp till dig. Du kan be mig fixa andra små "piff" under kvällen, natten eller morgonen. Berätta bara, så ordnar jag. Kom bara ihåg att allt som innebär en kostnad i pengar eller tid betyder att jag tar betalt för det. Det tråkiga; det vill säga villkor: - Ingenting återbetalas om du avbokar eller behöver ändra datum. - Du betalar bar, café, restaurang och/eller andra aktiviteter under kvällen (jag står för hotellet, minus eventuella extrakostnader). Överväg därför dina val noga så du inte står där med en nota du inte riktigt var beredd på. - Om något oförutsett händer (vad som helst som är utom vår kontroll, typ att restaurangen brinner ner) löser jag alternativ, men måste här alltså åberopa klausulen "force majeure". Har vi träffats tidigare vet jag att kommer dyka upp, och är därför mer generös med mina kluriga krav! Hör isåfall av dig så får du ett förslag på upplägg.